SarvCRM امکان ارتباط به سیستمهای تلفنی VoIP و سانترال را در اختیار سازمانها و شرکتها قرار میدهد و با توجه به سایر امکانات SarvCRM سازمانها میتوانند مرکز تماس Call Center خود را از طریق سی آر ام به راحتی مدیریت نمایند. در راستای این زمینه سعی شده است که با استفاده از امکانات سیستمهای تلفنی VoIP و سانترال، ارتباط به سادهترین روش ممکن برقرار شود تا نیازی به انجام برنامه نویسی مجدد و انجام عملیات فنی پیچیده وجود نداشته باشد.
کافی است مجموعه استفاده کننده از نرم افزار CRM با توجه به امکانات VoIP و یا سانترال در سیستم تلفنی، افزونه متناسب را بر روی رایانههای کارشناسان خود نصب کرده و تنظیمات یکپارچه سازی با SarvCRM را انجام دهد تا علاوه بر راهاندازی سیستم تلفن تحت شبکه بتواند از مزایای این یکپارچگی بهره ببرد.
نرم افزار SarvCRM قابلیت یکپارچه شدن با ۲ نوع کلی از سیستمهای تلفنی را دارد:
سیستمهای سانترال:
در این حالت نیاز است یک نرم افزار جانبی بر روی سیستمهای کامپیوتری نصب شده و یکی از کامپیوترها به عنوان سرور سیستم تلفنی به تجهیزات دستگاه سانترال متصل گردد. در این شرایط با دریافت تماس تلفنی در مرکز تلفن کارشناسان میتواند صفحه اطلاعات مشتری را به صورت پاپ آپ (Popup) روی مرورگر خود مشاهده نمایند. اطلاعاتی که در این صفحه برای کارشناس نمایش داده میشود به شرح زیر خواهد بود:
۱ – اطلاعات پروفایل مشتری
۲ – سوابق ارتباط با مشتری و محصولات خریداری شده
۳ – لیست سرویسهای درخواستی مشتری و وضعیت آنها
۴ – لیست تیکتهای باز مشتری و روند پیگیری آنها با امکان مدیریت تیکتها
۵ – امکان اضافه کردن اطلاعات اختصاصی به صفحه با توجه به نیاز کسب و کار
۶ – امکان باز کردن یک تیکت جدید و ارجاع آن
امکانات سیستمهای تلفنی VoIP
در این حالت نیاز است که افزونه ارائه شده از طرف سرونو به سرور مورد استفاده برای سیستم های تلفنی VoIP متصل شده و تنظیمات مربوط به آدرس اینترنتی SarvCRM برروی افزونه مذکور اعمال گردد. قابل ذکر است در صورت استفاده از امکانات VoIP در راهکار سیستم تلفنی میتوان از طریق API ارائه شده توسط SarvCRM فرآیند یکپارچه سازی کاملتری را نیز پیاده سازی کرد و گزارشهایی مانند موارد زیر را ارائه نمود:
– لیست میانگین انتظار در صف تماس سیستم تلفن VoIP
– گزارش مربوط به حل مشکل در تماس اول (FCR)
– گزارشات مربوط به تماسهای ازدست رفته
– گزارش مربوط به وضعیت هر صف تماس به تفکیک تیمهای کاری
– امکان ایجاد فرآیند احراز هویت تلفنی (Customer Authentication)
– برگزاری نظرسنجی تلفنی از طریق سیستم ویپ و سنجش رضایت مشتری
– امکان تعریف و ایجاد گزارشات و ماژولهای اختصاصی با توجه به نیاز کسب و کار