تفاوت بین نرم افزار CRM و نرم افزار فروش چیست؟
آشنایی با نرم افزار فروش و CRM
اگر از شما بپرسند تفاوت بین نرم افزار CRM و نرم افزار فروش چیست چه می گویید؟ هنوز برای بسیاری از افراد تفاوت میان نرم افزار CRM و نرم افزار فروش شفاف نمی باشد و خیلی از اوقات اشتباها به جای هم به کار گرفته می شوند. مشخص است هرکدام از این نرم افزارها برای اهداف خاصی طراحی شده اند. به طور کلی نرم افزارCRM تمرکز بیشتر روی ارتباط با مشتری و فرآیندهای بازاریابی و قبل از فروش دارد، اینکه بتوان تمامی اطلاعات مرتبط با مشتری و مکالمات شرکت با آن ها را ثبت و از آن ها در زمان های مختلف گزارش گیری کرد، در حالی که نرم افزار فروش تمرکز بیشتر روی فرآیندهای مالی فروش مانند فاکتور و… دارد و موضوعات داخلی سازمان را مدیریت می کند.
نرم افزار فروش CRM ابزار ارتباط موثر با مشتریان
برای درک بهتر تفاوت میان سیستم ها به این مثال کوتاه توجه کنید. فرض کنید که می خواهید محصول خود را بفروشید. برای این کار مشتری خود را شناسایی می کنید، با او تماس می گیرید و ضمن بررسی نیازهای او، زمانی برای جلسه و معرفی محصول تنظیم می کنید. پس از انجام مذاکرات و پیگیری های لازم، در نهایت محصول شما به فروش می رسد. از این پس کارهایی مانند ارسال پیش فاکتور، بررسی موجودی انبار، صدور اسناد فروش و سایر کارهای مالی در داخل شرکت شما صورت می گیرد.
علاوه بر این یکی از نکات مهم تمایز نرم افزار CRM با نرم افزار های فروش در امکان ثبت و دریافت گزارش های متنوع از فروش های ناموفق و به سر انجام نرسیده با هر مشتری در بازه های زمانی متفاوت است که در تحلیل فروش و برنامه ریزی های آینده به مدیران بسیار کمک خواهد کرد.

مقایسه امکانات نرم افزار فروش و CRM
برخی از امکانات نرم افزارهای فروش که معمولا در نرم افزار CRM وجود ندارد | برخی از امکانات نرم افزار CRM که معمولا در نرم افزار فروش وجود ندارد |
| تشکیل بانک اطلاعاتی از تاریخچه ارتباطی با مشتریان تعریف فرایند و مراحل های فروش متناسب با هر کسب و کار تعریف زمان مشخص برای ارتباطگیری با هر مشتری از طریق تقویم کاری پیگیری و ثبت جلسهها و تماسهای روزانه با مشتریان ایجاد کمپین های تبلیغاتی و بررسی نتایج و تاثیرگذاری آن ها بر فروش قابلیت ثبت شکایات مشتری و خدمات پس از فروش ارسال پیامک و ایمیل انبوه |
در بین شرکت های ایرانی با مدل انبارداری ساده، نرم افزار CRM به تنهایی میتواند بخش فروش شامل فاکتور و انبارداری آن ها را مدیریت کند. ولی برای شرکت هایی با پیچیدگی بیشتر، نیاز به یک سیستم ERP در کنار نرم افزار CRM می باشد که می توان با استفاده از نرم افزار سپیدار همکاران سیستم و امکان یکپارچگی آن با نرم افزار SarvCRM و انتقال اطلاعات از سپیدار، مجموعه کاملی از گزارشات و تحلیل ها را بدست آورد.
نرم افزار راهکاران همکاران سیستم نیز با توجه به امکان تغییر و تعریف فرایند های مختلف و انعطاف پذیری آن با پیچیدگی های یک کسب و کار، برای شرکت های بزرگ تر می تواند مناسب باشد که SarvCRM نیز می تواند با این یکپارچه شده و یک فرایند صفر تا صد در ارتباط با مشتری و فروش را ایجاد کند.
برای مطالعه ی بیشتر در رابطه با داستان موفقیت یکپارچه سازی SarvCRM با نرم افزار فروش همکاران سیستم اینجا را کلیک کنید: پیاده سازی موفقیت آمیز یکپارچگی نرم افزار CRM سرو و نرم افزار فروش همکاران سیستم
ممنون اطلاعات خوبی بود.
لطفا اگر اطلاعات کامل تری دارید در سایت
قرار دهید