چگونه در دورکاری کارایی سازمانمان را حفظ کنیم؟

درحالی‌ که همه ی ما آرزو می‌کنیم که شرایط کشور هر چه سریع تر به روال عادی برگردد. واقعیت این است که کسب و کارها لازم است از راهکارهایی استفاده نمایند که تا حد ممکن از به وجود آمدن اختلال در عملیات اجرایی خود در زمان اجرای دورکاری جلوگیری کند.
از اسفند 98 بسیاری از شرکت‌ها به انتخاب خود به دور کاری یا انجام امور در خارج از محیط سازمان روی آورده‌اند (حتی احتمال دارد در آینده به امری قانونی و لازم الاجرا بدل شود) و برای تحقق این امر از بسیاری از ابزارهای دیجیتال از جمله ارتباطات ویدیویی و کنفرانس های تحت وب، پیام رسان‌ها، تلفن‌های ابری، ایمیل، فضای ذخیره سازی اطلاعات آنلاین و … استفاده می‌کنند.
در همین راستای در این مقاله سعی داریم برخی مزایایی که نرم افزارهای CRM ابری برای انجام دورکاری فراهم می‌آورند را ذکر نماییم. اما پیش از آن خیلی کوتاه 2 مفهوم را مرور کنیم.

مزایای CRM ابری برای انجام دورکاری

دسترسی به اطلاعات مورد نیاز از هر نقطه جغرافیایی

برای رفع نیاز کارمندان به دسترسی به اطلاعات مرتبط کاری، راهکار مدیریت ارتباط با مشتری ابری می‌توانند از هر نقطه‌ای از جهان(از جمله خانه!!!) قابل دسترس باشند. تمام آن‌چه کارمندان به آن نیاز دارند اینترنت و وسیله(لپ تاپ، موبایل و …) است که بتوانند با آن به نرم افزار CRM سازمان وارد شوند و پس از آن به کلیه اطلاعات مربوط به مشتریان، کارهای اختصاص یافته، سوابق عملیاتی، مستندات مرتبط با خود دسترسی داشته باشند.

انجام کار گروهی از راه دور

هنگامی که کارکنان مشغول دورکاری هستند به راه‌هایی احتیاج خواهند داشت که بتوانند برای به نتیجه رساندن پروژه‌ها به صورت گروهی همکاری کنند و همچنین از دیگر اتفاقات رخ داده در شرکت باخبر شوند. CRM ابری به کاربران اجازه خواهند داد که باوجود عدم حضور فیزیکی در یک فضای مشخص برای یک‌دیگر کار تعریف کنند، خروجی فعالیت‌های انجام شده یک‌دیگر را مشاهده کنند، نظرات خود را در رابطه با موضوعی خاص به صورت کامنت بیان کنند و سابقه فعالیت‌های انجام شده هر کدام از همکاران خود را مشاهده کنند.

گزارش گیری مدیران از فعالیت های روزانه انجام شده

دور کاری به معنای آن است که دیگر ارتباطات حضوری گذشته با کارمندان معنا نخواهد داشت و عملا گرفتن اطلاعات و گزارش پیشرفت فعالیت‌ها و پروژه‌ها دیگر به سادگی گذشته نیست. از این فراتر برای برخی از مدیران که لازم بود با چشم‌های خودشان ببیند که نیروها در حال کار هستند!!!!!(بماند که خروجی دارند یا خیر) دیگر این امکان فراهم نیست، مگر اینکه در خانه همه دوربین قرار دهند!!.
زمانی که کارمندان با استفاده از CRM ابری از هر مکانی بر روی پروژه‌ها و تعاملات مرتبط با مشتریان فعالیت‌های خود را ثبت می‌کنند و با یکدیگر به اشتراک می‌گذارند، مدیران نیز به سادگی می‌توانند گزارشات روزانه و هفتگی خود را دریافت کنند. این گزارش‌ها در صورتی که به درستی پیاده سازی شده باشند به راحتی یک دید 360 درجه از کسب و کار و وضعیت فعالیت کارمندان را ارائه داده و همچنین با استفاده از قابلیت‌های تعاملی نرم افزار مدیران می‌توانند بازخورد فعالیت‌ها را نیز به اطلاع افراد برسانند.

عدم نیاز به سرمایه گذاری بالا

سیستم‌های ابری نیازی به سرور و تجهیزات شبکه نداشته و این هزینه‌ها حذف می‌شود. همچنین با توجه به این‌که نرم افزار به صورت اشتراکی فروخته می‌شود نیازی به خرید لایسنس هم نیست و می‌توان برای یک مدت کوتاه (به عنوان مثال 3 ماه) اشتراک را خریداری و پس از عبور از بحران کنونی و در صورت پاسخگویی به نیاز‌ها اشتراک را تمدید کرد.

راه اندازی سریع، آسان و از راه دور

همان‌گونه که ذکر شد سیستم‌های ابری نیازی به سرور نداشته و به تبع آن نیازی به نصب هم حتی ندارند. یعنی از زمان تصمیم نهایی تا ایجاد حساب کاربری CRM کمتر از 1 دقیقه زمان مورد نیاز است. البته بسیار شرکت‌ها نیاز دارند که نیروهای آن‌ها آموزش ببیند و همچنین نرم افزار برای آن‌ها متناسب سازی شود که با توجه به تجربه شرکت‌های ارائه کننده CRM ابری انجام تمامی این موارد به صورت آنلاین و با سرعت بالا امکان پذیر است.

دیدگاهتان را بنویسید