8 تکنیک برای افزایش فروش(بخش دوم)

در مقاله قبلی به 4 تکنیک اول فروش پرداختیم و در این مقاله موارد بعدی را بررسی می‌کنیم.
5. در انتخاب کانال بازاریابی دقت کنید
روش ارتباط (کانال ارتباطی) شما با مشتریان بالقوه، یکی از موضوعاتی است که همواره نیاز به بررسی دقیق و ارزیابی کارایی دارد .برای مثال اکنون در بسیاری از صنایع، برگزاری نمایشگاه‌های بزرگ از نظر کمی و کیفی دیگر مانند گذشته در ایجاد سرنخ‌هایی که با مشخصات تعیین‌شده مطابقت داشته باشند، مؤثر نیست. درحالی‌که برگزاری رویدادهای کوچک‌تر و شبکه‌سازی گروهی در این امر کارایی بهتری دارد.
انتشار ویدئوهای تبلیغاتی در شبکه‌های اجتماعی از جمله یوتیوب، بلاگ و پست‌های لینکدین از جمله ابزارهای ضروری در جذب مشتریان هستند. برای مثال، پژوهش‌های اخیر نشان داده که در اکثر کسب‌و‌کارهای B2B، مقالات و پست‌های وبلاگی بهترین روش برای جذب مشتریان بالقوه و ترغیب آن‌ها به تعامل با شرکت می‌باشد.
با چنین تنوعی از کانال‌های ارتباطی که امروزه در دسترس بازاریاب‌ها قرار دارد، به نظر می‌رسد که هیچ روشی دیگر قطعیت ندارد و آنچه در یک موقعیت موثر بوده، لزوماً برای موقعیت‌های دیگر اثربخشی کافی نخواهد داشت. بنابراین لازم است پیش از استفاده از هریک از روش‌های ارتباطی لازم است ابعاد مختلف آن را با توجه به وضعیت و نیازهای مخاطب بررسی کرد.
6. سرنخ‌های باکیفیت تولید کنید
با توجه به اعلام وب‌سایت Chief Marketer، پژوهش‌های اخیر نشان داده است که تنها 28% از مدیران فروش از سرنخ‌های بازاریابی راضی بوده‌اند. بنابراین، تمرکز بر ایجاد سرنخ‌های با کیفیت به شما کمک خواهد کرد نتایج بهتری دریافت کنید. رتبه‌بندی سرنخ‌ها بر اساس ویژگی‌های مشتریان ایده‌آل یکی از روش‌های اساسی برای تعیین سرنخ‌های با کیفیت است.
چگونگی تعامل افراد متقاضی با شما چگونه بوده است؟ آیا از وبسایت شما بازدید کرده‌اند؟ آیا ایمیلی که به آن‌ها ارسال کرده‌اید را مشاهده کرده‌اند؟ به هر یک از این واکنش‌ها امتیازی نسبت دهید تا بتوانید بر اساس آن‌ها ارتباط هر یک از این اقدامات با “قصد خرید” محصول خود را محاسبه کنید. این تحلیل به شما کمک می‌کند بفهمید که نیروهای فروش شما بهترین زمان برای عمل به راهنمایی‌ها را چگونه تعیین کنند و فرایند خرید را بهترین شکل ممکن به پایان برسانند.
7. بررسی و تحلیل کنید
استفاده از سیستم هوش تجاری یکی از موارد اساسی برای بهبود KPIهای تیم فروش است. برنامه‌ریزی دقیق و شناخت این آمارها با توجه به روند‌ گذشته، باعث می‌شود دید تازه‌ای به کسب‌وکارتان پیدا کنید. همچنین با استفاده از داده‌های موجود در CRM، می‌توانید محاسبه کنید که بودجه مارکتینگ در نظر گرفته‌شده را کجا صرف کنید تا بتوانید به مقادیر تعیین‌شده، دست‌یابید. این مقادیر گاهی برای مشتریانی که همیشه از شما خرید می‌کنند ممکن است نرخ تبدیل متفاوتی داشته باشد.
8. سرنخ‌های ایجاد شده را مدیریت کنید
مدیریت سرنخ یکی از محرک‌های رو به رشد در بازار درحال‌توسعه CRM است. به نقل از گارتنر؛ علت این امر، افزایش تأکید و تقاضای کاربران (فروشندگان) بر ارتقای دسته‌بندی سرنخ‌ها و فرآیند رده‌بندی و اولویت‌دهی آن‌هاست. ماژول مدیریت سرنخ‌های نرم‌افزار سرو CRM، شرکت‌ها را قادر می‌سازد فرآیندهای فروش را عمیق‌تر و دقیق‌تر کاوش کنند.

در پایان
هر یک از تکنیک‌های اشاره‌شده، قطعه‌ای از پازل «ایجاد سرنخ» هستند. با تحلیل داده‌های شرکت‌ از طریق هوش مصنوعی و روش‌های مبتنی بر فناوری‌های جدید، می‌توانید درک عمیقی از مشتریان بالقوه و مشتریان فعلی پیدا کنید و دریابید که فرآیند فروش شما چگونه می‌تواند به بهترین نحو با نیازهای آن‌ها مطابقت یابد.
چنین امری شما را قادر می‌سازد از هزینه‌هایی که برای بازاریابی و فروش محصولات‌تان انجام می‌دهید، حداکثر بهره‌وری را کسب کنید و بتوانید قاطعانه تصمیم بگیرید که چه کانالی، چه پیامی و چه محتوایی می‌تواند بیشترین بهره‌وری و بازدهی نسبت به سرمایه را برای کسب‌وکار شما به ارمغان آورد.

دیدگاهتان را بنویسید